Spracovanie bankových a platobných transakcií – Ako to funguje?

Banky: Vďaka smernici EÚ PSD2 a otvoreným API bánk dokážeme napojiť väčšinu SK a CZ bánk priamo na naše ERP Helios a ABRA Flexi, čím máme zabezpečenú online synchronizáciu medzi bankovými účtami a účtovníctvom. Rovnako máme bohaté skúsenosti s hromadným importom transakcií zahraničných bánk v CEE regióne, kde v niektorých prípadoch zatiaľ nie je dostupné riešenie cez API. Import týchto transakcií vieme zabezpečiť v rôznych intervaloch (dennej, týždennej alebo mesačnej báze). Bankové transakcie sa pri importe automaticky párujú s dokladmi v účtovníctve a pričom pri správnom nastavení dosahujeme vysoké percento automatického párovania a automatického zaúčtovania opakujúcich sa transakcií so štandardizovaným popisom (cez 90%).

Platobné brány: Rovnako prostredníctvom API a pluginov, ktoré máme napojené na naše ERP Helios a ABRA Flexi dokážeme v reálnom čase prenášať transakcie platobných brán a bankových tlačidiel do účtovníctva. Máme skúsenosti s väčšinou dostupných lokálnych aj medzinárodných platobných brán a bankových tlačidiel, kde automatizovane účtujeme o celkovej sume za úhrady pre účely párovania s vystavenými faktúrami, transakčných poplatkoch, kurzových rozdieloch a hromadných platbách, ktoré sú vyplácané platobným riešením na bankový účet. Tak máte istotu, že Vám neunikne žiadna úhrada a máte presný prehľad o poplatkoch, ktoré platíte za jednotlivé riešenia v jednotlivých krajinách.

Kuriérske dobierky: Aktuálne na dennej báze importujeme kuriérske hárky, ktoré nám kuriéri alebo klienti automaticky preposielajú, importujeme prostredníctvom pluginov, bez zásahu človeka. Kuriérske dobierkové hárky, ktoré majú dostupné API napojenia sa nám automaticky prenášajú do našich ERP systémov Helios a ABRA Flexi. Pri prenose sa tieto platby automaticky párujú na základe variabilného symbolu a sumy, pri cudzích menách sa automaticky počítajú a účtujú kurzové rozdiely. Týmto spôsobom môžete vidieť aktuálny stav svojich pohľadávok voči kuriérom a máte istotu, že hromadne prijaté platby od kuriérov sú odsúhlasené na tieto hárky a nedochádza k žiadnym mankám v inkasovaných tržbách. Aktuálne takto vieme spracovať väčšinu používaných kuriérskych spoločností v CEE regióne.


Kontakty

TPA Slovensko

Blumental offices II
Námestie Mateja Korvína 1
811 07 Bratislava – mestská časť Staré Mesto

Otváracia doba:
pondelok – piatok:
8:00 – 17:00