Koľko práce vyžaduje prevádzka jedného e-shopu? A keby ich bolo päť? Alebo desať?

Marketplace nie je len Amazon. Hlavných trhovísk sú dnes desiatky. Ostatné sa počítajú na stovky. Čo trhovisko, to často množstvo rôznych národných verzií. Ak sa stanete medzinárodným hráčom, „pavučina“ pod Vašimi rukami dokáže veľmi rýchlo rásť.

Svoje trhovisko si napojíte do BaseLinker Česká republika a Slovensko účtu. Založíte produkty, všetko prepojíte a nastavíte automatické pravidlá pre prácu s prijatými objednávkami i účtovnými dokladmi. A čo ďalej?

Objednávky je potrebné premeniť na balíky vo vozidlách dopravcov. Prijaté platby na účtenky vo Vašich účtovných systémoch. Trhoviská potrebujú vedieť, ako ste na tom s dostupnosťou zásob, a Vy potrebujete údaje, aby ste sa v celom tom zmätku vyznali.

Bez kvalitného systému to nepôjde a zistíte, že spolupráca Vášho súčasného systému ERP s úplne novým predajným kanálom môže byť úzkou prekážkou sľubne sa rozvíjajúceho Marketplace obchodovania.

Zrazu zistíte, že Váš súčasný systém ERP prepojený „len“ s e-shopom sa nedokáže prispôsobiť odlišným potrebám nového sveta medzinárodných trhovísk a potrebujete zmenu alebo veľmi rýchlu implementáciu úplne nového systému.

A práve všetky tieto otázky riešime s našimi klientmi, pre ktorých je vstup do sveta Marketplace veľkou zmenou aj v mnohých často netušených nadväzujúcich oblastiach vo firme a posúvajú sa s celým svojim podnikaním a jeho riadením míľovými krokmi vpred. A je fajn mať v takto dôležitom momente partnera, ktorý vie riešiť dane, účtovníctvo i ERP pekne pod jednou strechou.


Kontakty

TPA Slovensko

Blumental offices II
Námestie Mateja Korvína 1
811 07 Bratislava – mestská časť Staré Mesto

Otváracia doba:
pondelok – piatok:
8:00 – 17:00